No-code ontwikkeling & workflow automatiseringsplatform | Appy Pie (2023)

DOE MEE AAN DE GEEN-CODE REVOLUTIE

Maak krachtige web en mobiele applicaties en automatiseer workflows eenvoudig en snel zonder codering met Appy Pie’s no-code ontwikkeling en workflow automation platform.

Appy Pie voldoet aan GDPR, SOC-2, PCI-DSS en CCPA.

Vergeet de ondraaglijk lange wachttijden en de onbetaalbare offertes die u kreeg voor softwareontwikkeling. Probeer Appy Pie voor eenvoudige, snelle en betaalbare no-code oplossingen.

Ons ontwikkelplatform is super eenvoudig in gebruik en dankzij de drag-and-drop functionaliteit kunt u al uw gegevens verenigen en vereenvoudigen in één enkele bron. Appy Pie doorbreekt alle barrières en grenzen als het gaat om no-code ontwikkeling en biedt u naadloze integraties met andere gegevensbronnen, zelfs toepassingen.

No-code ontwikkeling met Appy Pie is anders dan al het andere in de industrie. Het kost minstens 1/10e van de industriestandaard en brengt uw product tien keer sneller op de markt dan de concurrenten.

Meer informatie over het platform

(Video) The Complete Scrum Master Guide – 5 Years Experience in 2 Hours

Versterk uw bedrijfsactiviteiten met workflowautomatisering zonder te verzanden in de complexiteit van codering. Met Appy Pie’s no-code workflow automation platform kun je efficiënte integraties maken om zinvolle workflows te bouwen.

AppyPie Review – Pros and Cons of the App Maker

Goed gestructureerd, makkelijk te gebruiken en betaalbaar, Appy Pie’s no-code workflow automation platform laat iedereen zoveel integraties maken als ze nodig hebben om een workflow te ontwikkelen die uniek is voor hun bedrijf.

Door deze workflows te creëren, hoeft u niet steeds tussen meerdere apps te schakelen om uw gegevens uniform te maken op verschillende platforms. Stel de juiste triggers in voor overeenkomstige acties en creëer efficiënte systemen zonder ook maar één regel code te schrijven!

No-code app-ontwikkeling stelt niet-technische mensen in staat de rol van burger-ontwikkelaars op zich te nemen. Als zakelijke gebruikers hebben zij het beste inzicht in het probleem. Zo kunnen zij met de beste oplossing komen. De enige barrière die nog tussen hen en de oplossing staat zijn technische vaardigheden.

Appy Pie’s no-code applicatie ontwikkelingsplatform vult deze vaardigheidskloof door een platform te bieden waarvoor geen codering nodig is, alleen goede ideeën!

Een ander voordeel van de opkomst van burgerontwikkelaars is minder stress voor de IT-afdeling. Naarmate de burgerontwikkelaars meer opdrachten aannemen, houdt de IT-afdeling genoeg tijd over om zich te concentreren op de kritieke taken die hun onverdeelde aandacht nodig hebben.

Hoewel ons no-code platform zeer intuïtief en eenvoudig te gebruiken is, hebben we voor beginnende gebruikers de klok rond hulp beschikbaar via telefoontjes, e-mails, chat of talloze goed ontworpen FAQ’s en instructievideo’s.

Vaak gestelde vragen

Appy Pie’s no-code technologie is precies wat het klinkt: programmeren zonder coderen om enterprise-grade applicaties te bouwen.

Een paar jaar geleden, als je een idee had voor een echt goed spel, een app of een ander programma, was de enige manier om het tot leven te brengen dat je ofwel wist hoe je moest coderen (en bidden dat je de juiste programmeertaal kende) of dat je bereid was om het on the fly te leren. Als je geld had, kon je iemand inhuren om het voor je te doen. Dat was het wel zo’n beetje.

Dat is niet meer zo: in plaats van een hele programmeertaal (of zelfs meerdere) te leren, hoef je nu slechts te begrijpen hoe een enkel programma werkt voordat je aan je inspiratie kunt werken. Hoewel je nog steeds volhardend en hardwerkend moet zijn, is de last van de technische kennis aanzienlijk verlicht.

Laten we nu ingaan op de vraag wie de no-code technologie van Appy Pie gebruikt.

Iedereen kan de no-code technologie van Appy Pie gebruiken. Er is geen formele training, opleiding of specifieke vaardigheden nodig om een no-code ontwikkelingsplatform te gebruiken.

Met Appy Pie kan iedereen applicaties, websites, chatbots en meer maken op elk met internet verbonden apparaat zonder een ontwikkelaar of bureau in te huren. No-code is de toekomst van programmeren, het democratiseren van technologie, zodat iedereen met een laptop en internet zijn droomproject kan realiseren.

“Je hoeft niet langer een programmeur te zijn om dingen te bouwen op het internet, waardoor een nieuwe golf van makers met verschillende achtergronden en perspectieven de kans krijgt”, aldus Ryan Hoover, oprichter van Product Hunt.

Dus, of je nu een niet-tech medewerker bent, een ondernemer, of een ander soort zakelijke gebruiker, je kunt gemakkelijk het no-code platform van Appy Pie gebruiken om je eigen stukjes software te maken. Appy Pie’s drag-and-drop interface maakt het voor iedereen mogelijk om zijn eigen applicaties te ontwikkelen, waardoor burgerontwikkelaars de kans krijgen en de opkomst van schaduw-IT wordt tegengegaan.

Gartner schat dat tegen 2025 70% van de nieuwe toepassingen die ondernemingen ontwikkelen, gebruik zal maken van no-code of low-code technologieën (tegenover minder dan 25% in 2020).

Maar niet alleen niet-coders kunnen profiteren van no-code technologie. Dit is wat Sahil Lavingia, oprichter en CEO van Gumroad, erover tweette.

(Video) Microsoft PowerToys: Customize your Windows 10/11 experience

“Geen code” gaat niet alleen over het helpen van niet-coders om dingen te bouwen.

Het gaat er ook om programmeurs te helpen dingen te bouwen.

Sommige van onze topontwerpers zijn ongelooflijk competente ingenieurs die zich niet willen bezighouden met betalingen, fraude, BTW en andere lasten die komen kijken bij het online verkopen van spullen.

Er is veel gesproken over no-code-ontwikkeling, en de adoptiegraad is vrij hoog. Microsoft verwacht dat van de 500 miljoen apps die in de komende vijf jaar zullen worden gemaakt, er 450 miljoen zullen worden ontworpen op no-code-platforms.

Maar omdat iedereen voor no-code app-ontwikkeling kiest, betekent dat niet dat u dat ook moet doen. Laten we eens kijken waarom een no-code ontwikkelingsplatform zoals Appy Pie de perfecte keuze voor jou kan zijn!

 1. Het gebruik van externe middelen en bureaus voor de ontwikkeling van bedrijfsapplicaties kan een gat in uw portemonnee slaan. Bovendien zou het een uitdagende oefening zijn, omdat het voortdurend heen-en-weer geloop over elk miniem aspect vereist, wat het beperkend en restrictief maakt. Tegelijkertijd zou u nauwelijks toegang hebben tot de backend van de applicatie.

  Daarom is interne applicatieontwikkeling van cruciaal belang, maar de meeste ondernemingen kunnen zich geen interne applicatieontwikkeling veroorloven wegens budgettaire en personele beperkingen. De kosten van het inhuren van ervaren ontwikkelaars zijn erg hoog, en dat is waar het no-code ontwikkelingsplatform van Appy Pie in beeld komt. In plaats van een heel team van ontwikkelaars in te huren, kun je een fractie van die kosten investeren in je Appy Pie abonnement. Met de no-code software van Appy Pie kan iedereen, ongeacht zijn technische expertise, budget of tijdsdruk, zijn eigen bedrijfsapplicaties bouwen.

 2. Met no-code applicatie-ontwikkeling kunnen gebruikers genieten van een overvloed aan aanpassingsmogelijkheden waarmee ze hun applicaties kunnen aanpassen aan hun veranderende eisen. Gebruikers kunnen alles wat ze willen direct veranderen zonder zich zorgen te maken over het introduceren van bugs of glitches terwijl ze proberen hun applicatie te verbeteren en betere functies toe te voegen via het Appy Pie platform.

 3. Traditionele applicatieontwikkeling vergt tussen de 4 en 12 maanden en brengt voortdurend overleg en discussies met de technische afdeling met zich mee. Elke nieuwe functie toevoeging zou een cyclus van discussies en vergaderingen met ontwikkelaars vereisen, wat het hele proces zou vertragen. No-code low-code platforms zoals Appy Pie kunnen de ontwikkelingstijd met 90% verminderen.

  No-code kan de ontwikkelingstijd van apps versnellen(RedHat, 2018); wat gewoonlijk maanden duurt, kan worden teruggebracht tot slechts enkele minuten. Afhankelijk van het type applicatie dat u wilt bouwen, kan het 5 tot 45 minuten duren om een volledig functionele app te bouwen en te lanceren. Als u een app sneller ontwikkelt, kunt u hem ook sneller uitrollen of vrijgeven voor uw klanten.

 4. Dit zal je niet verbazen. No-code verlaagt de eigendomskosten. Alle toepassingsgegevens worden opgeslagen op een beveiligde cloud, waardoor de noodzaak van uitgaven voor servers en het onderhoud daarvan wordt verminderd of zelfs geheel wegvalt. Het bespaart enorm veel geld, omdat u met uw cloud-gebaseerde softwareapplicatie slechts een minuscuul bedrag aan serveronderhoud hoeft uit te geven, vergeleken met wat u met traditionele softwareontwikkelingsmethoden zou doen.

 5. Omdat no-code app-ontwikkeling aanzienlijk kosteneffectief is, kan het u een beter rendement op uw investeringen bieden. Met de no-code technologie van Appy Pie kunt u veel middelen besparen in vergelijking met wat u zou hebben uitgegeven aan traditionele applicatieontwikkeling.

  100% van de low-code ondernemingen hebben ROI ontvangen van hun low-code adoptie.(Appian, 2019). Deze ROI’s zijn nog groter als het gaat om de no-code technologie van Appy PIe. Een betere ROI betekent ook dat investeren in no-code ontwikkeling een lager risico is. Als uw toepassing mislukt, hebt u waarschijnlijk veel minder uitgegeven aan uw project dan wanneer u zou kiezen voor traditionele softwareontwikkeling.

 6. No-code applicatieontwikkeling kan worden geleerd en gebruikt door iedereen met beperkte tot geen technische kennis of begrip. Met de eenvoudige drag-and-drop visuele editor van Appy Pie kunnen gebruikers functies naar keuze toevoegen zonder ook maar één regel code te hoeven schrijven. Het proces is relatief intuïtief, en de leercurve is vrijwel vlak. Daarom is no-code zo populair geworden bij kleine bedrijven, zelfstandige ondernemers en starters. U hoeft geen speciale opleiding te volgen, noch een ontwikkelaar of een bureau in te huren om het zware werk voor u te doen. Iedereen kan het gebruiken om zijn eigen software te maken.

  (Video) Power Apps Model-Driven Apps: Tutorial for Complete Beginners

 7. Tegen 2024 zal 80% van de technologieproducten en -diensten worden gebouwd door mensen die geen technologieprofessionals zijn(Gartner, 2021). Als we iets uit het verleden hebben geleerd, dan is het wel dat de technologie steeds meer naar gemak streeft, en no-code platformen geven je precies dat! De wereldwijde no-code low-code platformmarkt zal naar verwachting tegen 2027 65 miljard dollar bedragen.

No-code is here to stay, en als u vandaag een no-code platform gaat gebruiken, heeft u zeker een manier gevonden om de curve voor te blijven. No-code applicatieontwikkeling is de toekomst van applicaties, en zal zich alleen maar verder ontwikkelen in overeenstemming met de veranderende eisen van de markt.

De wereldwijde no-code low-code platformmarkt zal tegen 2027 naar verwachting 65 miljard dollar bedragen.

Gartner voorspelt dat de helft van alle nieuwe no-code low-code klanten tegen eind 2025 afkomstig zal zijn van zakelijke kopers buiten de IT-organisatie.

Hier zijn de topfuncties van Appy Pie’s no-code platform die deze voorspelling zeker in vervulling doen gaan.

 1. Makkelijker dan dit wordt het niet. Met de drag-and-drop interface van Appy Pie kan iedereen precies die functieblokken kiezen die ze in hun software willen. Of je nu een app voor een salon bouwt, een website voor een restaurant, of een eCommerce chatbot, je hoeft alleen maar een relevant functieblok te slepen. Dat is het!

 2. Alle no-code tools kunnen worden gebruikt op elk apparaat dat verbonden is met het internet. Er is geen gespecialiseerde apparatuur of high-tech gadgets nodig. Bovendien draaien de apps of websites die op het no-code platform van Appy Pie worden gebouwd op alle belangrijke platforms en apparaten.

 3. Appy Pie’s no-code platform kan gebruikers helpen om andere webdiensten zoals Slack, Twitter, MailChimp, enz. te integreren. Zo kunnen gebruikers de kracht van hun software verveelvoudigen met slechts een paar klikken.

 4. De Lego-achtige blokarchitectuur van Appy Pie’s no-code technologie maakt het mogelijk om functieblokken te gebruiken om volledig functionele applicaties te maken. Deze functieblokken hebben een aantal gemeenschappelijke functionaliteiten die kunnen worden gebruikt en hergebruikt om meer oplossingen te ontwikkelen.

 5. No-code platforms hebben de mogelijkheid om schaalbaarheid te bieden aan zakelijke gebruikers. De applicaties gebouwd op Appy Pie’s no-code platformen kunnen een toename van klanten, verkeer, groei in het bedrijfsleven, of andere veranderingen in de bedrijfsstrategie en evolutie aan.

Het is logisch dat je je afvraagt hoe Appy Pie’s no-code eigenlijk werkt als je nieuw bent in het concept. Het is immers verbazingwekkend dat men softwaretoepassingen kan bouwen zonder enige vorm van codering. Laten we bespreken hoe dat gebeurt.

(Video) Build Power Apps from a drawing & Power Automate Flows using natural language

Nu, als we zeggen no-code, bedoelen we dat u de codering niet hoeft te doen, omdat die al voor u is gedaan. Alle codering magie wordt verzorgd door Appy Pie voor u. Dus u gebruikt code om uw toepassingen te maken. Jij bent gewoon niet degene die het schrijft!

Appy Pie biedt lego-achtige blokken, zodat de gebruikers van het platform deze blokken met functies kunnen toevoegen, verwijderen en bewerken om een app te maken die het best het doel van hun unieke app dient.

(Video) Setting up new M1 Max MacBook Pro – Apps that I use for my app dev 1. The Simple Genius of a Prefabricated House – My Net Zero Home Build (Undecided with Matt Ferrell) 2. Azure Community Live #6 – Marc Duiker / Dealing with complex workflows in serverless applications 3. Scrum Master Full Course | Scrum Master Certifications Training | Scrum Master Tutorial 4. How To Create Your Own Recipe Manager Application In Excel [Masterclass + Free Download] 5. My First Q & A + Veikk VK1060 Pen Tablet Review 6. How to Do QA in Agile Project Management – Q&A E4 #AskTheCEO

Author: Carlyn Walter

Last Updated: 04/01/2023

Views: 5685

Rating: 5 / 5 (50 voted)

Reviews: 81% of readers found this page helpful

Name: Carlyn Walter

Birthday: 1996-01-03

Address: Suite 452 40815 Denyse Extensions, Sengermouth, OR 42374

Phone: +8501809515404

Job: Manufacturing Technician

Hobby: Table tennis, Archery, Vacation, Metal detecting, Yo-yoing, Crocheting, Creative writing

Introduction: My name is Carlyn Walter, I am a lively, glamorous, healthy, clean, powerful, calm, combative person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.

© 2023 Surozo. All Rights Reserved.